Gepost op

Vaderdag cadeau

Vaderdag cadeau, stoere producten

Vaderdag cadeauTwaalf jaar na de invoering van Moederdag, dus in 1937, ontstond Vaderdag in Nederland. Dit werd in eerste instantie in oktober gevierd, maar in 1948 werd besloten deze dag te verplaatsen naar de derde zondag in juni. Dit jaar is dat op 18 juni. Op deze dag worden alle vaders verwend door bijvoorbeeld een ontbijt op bed en een mooi Vaderdag cadeau.

Cadeau voor vader

Je hebt nog twee weken de tijd om een een leuk cadeau voor je vader te regelen. Bij OutsideLife kun je bijzondere en stoere cadeaus vinden waar je vader vast en zeker blij mee zal zijn.

Vaderdag artikelen

Vaderdag cadeau 2Om het je gemakkelijker te maken hebben we een aantal artikelen de uitgezocht die super leuk zijn om weg te geven. Dit zijn allemaal artikelen die uitermate geschikt zijn om cadeau te geven aan vaders. De meeste worden geleverd in een giftbox. Je hoeft deze dus alleen nog maar in te pakken.

Je vindt onze selectie onder deze product tag: Vaderdag. Buiten deze selectie kun je natuurlijk ook de rest van de webwinkel door neuzen.

Levertijd bestellingen

Denk je eraan dat er een levertijd op de bestellingen zit? Alle bestellingen die voor donderdag 15 juni 20.00 uur worden besteld zijn in principe op tijd bij je binnen. Maar het is natuurlijk beter om wat marge in te bouwen.

Delen of reageren

Heb je vrienden of kennissen die nog op zoek zijn naar een leuk cadeau? Hieronder vind je de knoppen voor het delen op bijvoorbeeld Facebook of Twitter. Heb je nog een opmerking dan horen we dat graag. Reageren kan onderaan dit bericht.

Wij wensen alle vaders een fijne Vaderdag toe!

Deel dit bericht:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *