Gepost op

Ruim 150 nieuwe artikelen

Ruim 150 nieuwe artikelen bij OutsideLife

Onze hoofdleverancier Esschert Design heeft ruim 150 nieuwe artikelen aan het assortiment toegevoegd. We zijn nog bezig om goede beschrijvingen te maken en de producten in de juiste categorieën te zetten, maar ze zijn vanaf nu reeds te bestellen in onze webwinkel. Je vindt de nieuwe artikelen op de pagina Nieuwste Producten.

Een paar voorbeelden

Je kunt natuurlijk alle nieuwste producten bekijken, maar hier alvast een paar voorbeelden die onszelf zeer aanspreken.

Flessenopener beer of bulldog

Ruim 150 nieuwe artikelen bij OutsideLifeDit zijn handige, stoere flessenopeners geschikt voor buiten. Je kunt ze ergens aan ophangen, zodat de opener altijd aanwezig is op het terras. Je vindt ze hier flessenopener beer en hier flessenopener bulldog.

Pizza steen

Pizza steen (Esschert Design - FF275 - 8714982131165) 2Altijd al eens een pizza willen bakken in de buitenlucht? Dat kan nu eenvoudig met deze pizza steen. Leg de steen op een BBQ rooster die boven een barbecue of een vuurschaal is geplaatst. Kortom, eenvoudig je pizza bakken tijdens een gezellige barbecue.

Wandetagère breed

Wandetagere breed (Esschert Design - BPH90 - 8714982129797) 3Deze wandetagère breed heeft een klassieke uitstraling waardoor deze veel sfeer toevoegt aan je tuin. Hij is eenvoudig aan een muur te bevestigen en er kunnen meerdere planten op geplaatst worden.

Delen of reageren

Heb je vrienden of kennissen die misschien belang hebben bij de ruim 150 nieuwe artikelen? Hieronder vind je de knoppen voor het delen op bijvoorbeeld Facebook of Twitter. Heb je nog een vraag of opmerking dan horen we dat graag. Reageren kan onderaan dit bericht.

 

Deel dit bericht:
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *