Gepost op

Moederdag cadeau

Moederdag cadeau, verwen je moeder

Moederdag cadeau ideeënRond 1925 is Moederdag ontstaan in Nederland en is over komen waaien uit Amerika. Op deze dag worden alle moeders verwend door bijvoorbeeld een ontbijt op bed en een mooi Moederdag cadeau. In Nederland is Moederdag op de tweede zondag in mei. Dit jaar valt dat dus op 14 mei.

Cadeau voor moeder

Je hebt nog twee weken de tijd om een een leuk cadeau voor je moeder te regelen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een bloemetje of een doosje chocolade te geven, maar bij OutsideLife kun je ook bijzondere cadeaus vinden.

Moederdag artikelen

Moederdag artikelenOm het je gemakkelijker te maken hebben we een aantal artikelen de uitgezocht die super leuk zijn om weg te geven. Dit zijn allemaal artikelen die uitermate geschikt zijn om cadeau te geven aan moeders. Ze worden geleverd in een giftbox. Je hoeft het alleen nog maar in te pakken met een vrolijk pakpapier.

Je vindt onze selectie onder deze product tag: Moederdag. Buiten deze selectie kun je natuurlijk ook de rest van de webwinkel door neuzen.

Levertijd bestellingen

Denk je eraan dat er een levertijd op de bestellingen zit? Alle bestellingen die voor donderdag 11 mei 20.00 uur worden besteld zijn in principe op tijd bij je binnen. Maar het is natuurlijk beter om wat marge in te bouwen.

Delen of reageren

Heb je vrienden of kennissen die nog op zoek zijn naar een leuk cadeau? Hieronder vind je de knoppen voor het delen op bijvoorbeeld Facebook of Twitter. Heb je nog een opmerking dan horen we dat graag. Reageren kan onderaan dit bericht.

 

Wij wensen alle moeders een fijne Moederdag toe!

 

Deel dit bericht:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *