Retourservice

Retourservice

Retourservice OutsideLifeEr kunnen verschillende redenen zijn waarom je een bestelling of gedeelte daarvan wilt terugsturen. Dat snappen we en daar doen we niet moeilijk over. Geef in het onderstaande formulier voor de retourservice de benodigde gegevens op en we sturen je, meestal binnen één werkdag, de gegevens en procedure voor het terugsturen. Stuur niets terug voordat je een antwoord van ons hebt gehad.

Mogelijke redenen

  • Terugsturen (herroeping): Volgens Europese richtlijnen mag je een product welke besteld is op afstand altijd binnen 14 dagen terugsturen. Je hoeft geen reden op te geven waarom je het product terugstuurt (maar dat mag natuurlijk wel). Kies deze optie als je afziet van de koop. Is het product dat je terugstuurt een deel van een bestelling, geef dan in het berichtenveld aan om welk product het gaat. Meer informatie over herroeping kun je vinden op de pagina’s Herroepingsrecht en Algemene voorwaarden.
  • Omruilen (garantie): Mankeert er iets aan een besteld product? Dat is natuurlijk vervelend en verdiend een goede oplossing. Geef in het berichtveld aan om welk product het gaat en welk onderdeel niet goed is. Het kan zijn dat we je om een foto vragen.
  • Ruilen (voor iets anders): Het kan zijn dat bepaalde eigenschappen van een besteld product tegenvallen. Je hebt hem toch liever in een andere kleur, met een andere print of toch wat groter? Geef in het berichtveld aan om welk product het gaat en welk alternatief product je wilt.

 


Formulier voor de retourservice