Klantenservice

Klantenservice

Welkom op de klantenservice pagina van OutsideLife. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 10.00 tot 16.00 uur. Hieronder vind je links naar de diverse service pagina’s.

Contactgegevens

Klantenservice - ContactgegevensOp de contactgegevens pagina vind je ons email- en postadres, ons telefoonnummer, KvK-, BTW- en Bankrekeningnummer en een online contactformulier.

Bestelwijze

Klantenservice - BestelwijzeOp de bestelwijze pagina staat het bestel proces van de webwinkel uitgelegd. Heb je na het lezen van deze beschrijving nog vragen over het bestellen, neem dan even contact met ons op.

Verzenden en afhalen

Klantenservice - Verzenden en afhalenOp de verzenden en afhalen pagina staat informatie over de verzenddagen, de verzendkosten, het milieubewust inpakken en het afhalen van uw bestelling.

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden OutsideLifeOp de betaalmogelijkheden pagina staat informatie over de manieren waarop je de bestelling veilig kunt betalen.

Retourservice

Retourservice OutsideLifeEr kunnen verschillende redenen zijn waarom je een bestelling of gedeelte daarvan wilt terugsturen. Dat snappen we en daar doen we niet moeilijk over. Op de retourservice pagina lees je hoe je producten kunt terugsturen.