Over ons

Over ons

Over ons OutsideLifeOutsideLife is een handelsnaam van LisSyl en verkoopt producten voor in de tuin. “Genieten van het buitenleven” is ons motto.
Of je nu geniet van werken in de tuin, buiten koken en eten, de dieren die een bezoekje komen brengen, lange avonden buiten zitten met de gezellige warme sfeer van een vuurtje of relaxen met een heerlijk zonnetje… in onze webwinkel is voor iedereen wat te vinden.
Op deze pagina vind je wat meer informatie over ons.

Medewerkers

  • Karin Dutmer-Bergsma
    Voor mijn opleiding heb ik gekozen voor boekhouding, alleen direct na mijn schooltijd kwam ik in de detailhandel terecht. Dit was bij een kaasgroothandel waarvoor ik onder andere een aantal dagen per week op verschillende markten stond. Daarna heb ik jaren gewerkt in de plaatselijke supermarkt. Mijn werkervaring kan ik goed gebruiken bij de werkzaamheden voor onze webwinkel. Ik ben verantwoordelijk voor de presentatie van de website, de productinformatie en de klantenservice.
  • Joris Dutmer
    Na mijn opleiding elektronica ben ik in 1996 gaan werken in de ICT branche. In deze branche ben ik nog steeds werkzaam. Als oprichter van internetbureau LisSyl heb ik al sinds 2004 ervaring met het maken en onderhouden van websites en webwinkels. Ik ben verantwoordelijk voor de technische- en zakelijke kant van onze webwinkel.

Assortiment

We leveren de producten uit het magazijn van onze leveranciers. De voorraad aantallen in onze webwinkel zijn daarom afgestemd op de voorraden van de leverancier. Zo proberen we te voorkomen dat je iets besteld dat (tijdelijk) niet leverbaar is.

Op dit moment bieden we producten van Esschert Design aan in onze webwinkel.

Voor meer informatie kun je de website van Esschert Design hier vinden.