Gepost op

BBQ ideeën

BBQ ideeën voor het nieuwe seizoen

De winter is voorbij en het mooie weer komt er weer aan! Natuurlijk kun je ook in de winter barbecueën, maar toch lenen de lente en de zomer zich daar meer voor. Zorg ervoor dat je op tijd klaar bent voor het BBQ seizoen van 2017. Hier geven we daarvoor vast wat BBQ ideeën, zodat je bij de eerste zonnestralen de barbecue attributen uit de schuur kunt halen.

Staat de barbecue nog in de schuur?

BBQ ideeën voor het nieuwe seizoenControleer als eerste of je barbecue nog in de schuur staat. Daarna is het natuurlijk belangrijk om te kijken of het apparaat nog schoon is en of het allemaal nog werkt. Heb je een barbecue op gas, controleer dan even de houdbaarheidsdatum van de gasslang en de gasfles. Zorg er ook voor dat je voldoende brandstof op voorraad hebt. Je bent dan klaar voor een spontane BBQ wanneer de zon schijnt!

Heb je geen barbecue meer of is het apparaat niet goed meer? Kijk in de categorie Barbecues voor een vervangend exemplaar.

Is het gereedschap nog aanwezig?

BBQ gereedschapsetEen echte gril meester heeft natuurlijk het juiste gereedschap voor een geslaagde BBQ. Controleer nu hoe je gereedschap en andere toebehoren er bij staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de tang, vork, spatel en kwast. Het mooiste is natuurlijk een bij elkaar passend setje van hoge kwaliteit. Ook een grillkorf, worstenklem en spiesen mogen niet ontbreken.

Is je gereedschap niet compleet of is dit niet fris meer? In de categorie Barbecues vind je ook gereedschap!

Grillen op open vuur kan ook!

Hamburger gril (RI1505, 0029794150579) 1Wil je een keer iets anders proberen? Dan is grillen op open vuur wellicht iets voor jou. Heb je al een vuurschaal dan is een BBQ rooster voldoende om dit eens te gaan proberen. Ook voor de kleintjes kan dit spannend zijn door ze bijvoorbeeld marshmallows te laten warm maken boven het vuur. Ook brood of vlees grillen boven open vuur behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor zijn ook diverse attributen te scoren die het je gemakkelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan een hamburger gril of panini pers.

In onze webwinkel zijn diverse producten beschikbaar voor het grillen op open vuur. Zo hebben we BBQ roosters en nieuw in onze winkel zijn de Cookware producten van Rome Industries.

BBQ op balkon of in een kleine tuin

BBQ tafelHeb je alleen een balkon of een hele kleine tuin tot je beschikking? Het is zeker mogelijk om ook dan te genieten van een BBQ avond. We hebben bijvoorbeeld een balkon barbecue die aan een balkonreling bevestigd kan worden. Een andere mogelijkheid is om de drie in één BBQ tafel aan te schaffen. Deze laatste is een BBQ, tafel en dienblad in één.

Heb je nog meer ideeën of tips?

We horen graag de BBQ ideeën en tips van de grill meesters! Laat maar een berichtje achter als je iets hebt toe te voegen.

 

Deel dit bericht:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *